john-jacqueline-transmongolie-express.reismee.nl

We zijn weer thuis!

Zondag nog een laatste dag gefietst en nog heerlijk een avondje buiten kunnen zitten en genoten van het miniconcert van onze meisjes.....(wat goed werd ontvangen) Maandag hebben we toch iets leuks gedaan! We hebben ons ingeschreven voor een Chinese kookles. Onder leiding van een Chinese Kok eerst recepten uitzoeken en daarna naar de markt. Dat was best confronterend want er werden ook honden en katten geslacht. Er is maar een klein gedeelte van de bevolking die dit vlees eet maar toch.........Daarna met z'n allen koken en vanzelfsprekend opeten.........Super leuk om te doen en veel tips gekregen........Maandagavond zijn we van Zuid China naar Beijing gevlogen, hebben daar vlak bij het vliegveld geslapen om vanmorgen de overige 9 ½ uur naar huis te vliegen. We waren om 15.30 in Amsterdam maar voor ons was het eigenlijk al 21.30. Kim moest meteen van Schiphol naar de PABO in Utrecht waar ze een presentatie moest geven en Britt moest met ons als de wiedeweerga met de trein naar huis omdat ze vanavond gitaarles moest geven.........tja, zo gaat alles meteen weer zijn gangetje...... maar wij......wij......hebben in ieder geval nog tot het weekend vrij en kunnen terugkijken op een hartstikke fijne vakantie!

Tot gauw, XXX John en Jacqueline

Dini Methorst

......en zo is er ook voor "de lezers" een eind gekomen aan een mooie reis. Ik heb, met jullie, meegenoten van alle avonturen. Ik wens jullie nog een paar fijne, rustige, normale dagen toe. Ook dat kan genieten zijn. Vanuit het ziekenhuis, waar ik nu achter de computer zit te werken, wens ik jullie alle goeds toe en tot spoedig. Mario staat nu naast me en we zijn blij dat jullie weer gezond en wel terug zijn. Mario verheugt zich nu al op het Chinese eten en hoopt niet "de hond in de pot"te vinden.

Heel veel liefs van Mario en Dini xxxxxxxxxxxx

Johan en Jeanne

Fijn om te horen dat de terugreis goed verlopen is.
In mijn beleving is de reis ontzettend snel gegaan!
Maar voor jullie zeker een reis om nooit te vergeten. Mochten jullie je vervelen de komende dagen dan kunnen jullie nog altijd een chinese kookworkshop geven ik meld me bij deze aan....
Wij wensen jullie nog een paar fijne rustige dagen toe.

Tot gauw.

Oma en Opa

Leuk nog zo,nnaberichtje .Maar wij wel heel blij dat jullie er weer zijn Bedank voor al die leuke brieven Zo hebben we toch wel wat van de reis meegekregen Nou is het wachten nog op de Foto,s Groetjes van pap en mam

Tiara Tours